Cuprins

1.INTRODUCERE

2.DREPTURI ASUPRA CONȚINUTULUI SITE-ULUI

3.INFORMAȚIILE PREZENTATE PE SITE

4.RESPONSABILITĂȚI

5.MODIFICĂRI ȘI COMPLETĂRI

6.CONDIȚII LEGALE

7.DISPOZIȚII FINALE

1.INTRODUCERE

Bine ai venit pe vatams.com!

Sperăm să vă bucurați de experiența dumneavoastră online. Termenii și condițiile de mai jos reglementează utilizarea website-ului de către dumneavoastră („Termeni și Condiții”).

Aspectele privind confidențialitatea și prelucrarea datelor cu caracter personal legate de utilizarea site-ului vatams.com sunt guvernate de Politica de confidențialitate revizuită conform cerințelor GDPR – Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind liberă circulație a acestor date, care completează secțiunea Termeni și Condiții.

Prin utilizarea site-ului, utilizatorul iși exprimă acordul cu termenii și condițiile descrise în continuare. În situația în care nu sunteți de acord, vă rugăm să nu utilizați acest website.

Vă rugăm citiți cu atenție rândurile următoare!

2.DREPTURI ASUPRA CONȚINUTULUI SITE-ULUI

Întreg conținut al site-ului vatams.com este proprietatea VATAMS CONCEPT SRL și este protejat de Legea nr.8/1996 privind protecția drepturilor de autor.Fără confirmarea scrisă din partea VATAMS CONCEPT SRL este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului. Nerespectarea acestei dispoziții  se pedepsește în conformitate cu legile în vigoare.

3.INFORMAȚIILE PREZENTATE PE SITE

VATAMS CONCEPT SRL încearca pe cât posibil să ofere pe acest site informații actualizate și corecte, în situația unor erori sau omisiuni din conținutul site-ului aceasta nu își asumă nici o responsabilitate.

De semenea, nu își asuma nici un fel de răspundere pentru eventualele inadecvențe ale prduselor și serviciilor oferite pe site-ul vatams.com și nu garantează că informațiile sunt corecte, complete, actuale sau fără erori.

4.RESPONSABILITĂȚI

În eventualitatea în care prețul sau unele informații ale produselor sau serviciului au fost greșit introduse în bazele noastre de date sau afișate greși, compania noastră își alocă dreptul de a anula comanda și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.

De asemenea, VATAMS CONCEPT SRL, nu își asumă responsabilitatea pentru greșelile de afișare în ceea ce privește prețuri, caracteristici, imagini, etc.

VATAMS CONCEPT SRL nu va acorda garanții cu privire la evitarea utilizării anevoiase sau întreruperi în utilizarea a site-ului, neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului, existența virușilor care ar putea dăuna utilizatorul.

Prezentul site poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri, VATAMS CONCEPT SRL nu poate garanta/controla actualitatea informațiilor prezente pe site-urile terților, la care se face trimitere.

Astfel, VATAMS CONCEPT SRL nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului.

5.MODIFICĂRI ȘI COMPLETĂRI

VATAMS CONCEPT SRL poate modifica, revizui, îmbunătăți sau întrerupe furnizarea de informații, produse sau servicii prezentate pe acest site sau oricare din documentele incluse pe acest site, fără a informa în prealabil în acest sens. Ne rezervăm dreptul de a modifica, adăuga, șterge, completa, actualiza, în totalitate sau parțial termenii și condițiile fără un anunț prealabil. Aceste modificări intră în vigoare în momentul în care sunt publicate pe site-ul vatams.com și se consideră a fi acceptate de vizitator prin folosirea acestui site.

6.CONDIȚII LEGALE

vatams.com funcționează conform tuturor prevederilor legale ale Statului Român. Orice tentativă de acces neautorizat la site și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente.

În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației la sediul VATAMS CONCEPT SRL. În cazul în care nu se poate ajunge la o înțelegere în termenul precizat anterior, litigiile dintre părți se vor supune rezolvării instanțelor judecatoreasti competențe de pe raza municipiului Iași.

7.DISPOZIȚII FINALE

Dacă una dintre clauzele de mai sus va fi găsită nula sau nevalidă, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Pentu orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dvs. referitoare la utilizarea site-ului și la protecția utilizării vă rugăm să ne contactați.