Servicii de organizare și evenimente

Organizarea evenimentelor este una dintre specialitățile noastre de top. Cu o experiență de peste 10 ani în industrie, echipa noastră de consultanți este dedicată să transforme visurile tale în realitate.

Consultanții noștri calificați sunt pregătiți să te ghideze prin fiecare etapă a procesului de organizare, asigurându-se că fiecare aspect al evenimentului tău este gestionat cu profesionalism și atenție la detalii.

Contactează-ne astăzi și spune-ne despre visul tău pentru evenimentul perfect! Echipa noastră este aici să te asculte și să transforme fiecare idee în realitate.

Contactează-ne

text alternativ
Hello!

Ți-ai dorit măcar o dată în viață să devii stewardesă sau pilot? Ei bine, noi da, de aceea am pregătit cel mai fain, real și interesant webinar despre cum e să lucrezi “la înălțime”, la propriu.✈️

Invitata noastră, Corina Amăriuței, a fost pentru câțiva ani stewardesă la Emirates Airline, o companie plină de oportunități și provocări. De când era mică visa să aibă acest job, și la doar 21 de ani l-a și obținut.

Proaspăt întoarsă în Iași, Corina ne va povesti despre etapele prin care trebuie să treacă un tânăr pentru a lucra în domeniu.

Ești curios? Hai și tu la webinar!

Pentru a participa, înscrie-te prin acest link!
👏👏👏
Eveniment gratuit! Organizat de Vatams Concept Social pentru tinerii din România.
Mai multe oportunități pentru tineri vor fi
prezentate la eveniment! Stay tuned!