Imagine Andreea - Testimonial Webinar „Cum e să fii stewardesă?”

Webinarul „Cum e să fii stewardesă?” – Testimonial

Cine sunt?

Sunt Andreea și am participat la webinarul „Cum e să fii stewardesă? @Corina”. Sunt consilier dezvoltare personală și am o dizabilitate locomotoare care pentru mine nu mai înseamnă de mult timp neapărat limitare. Folosesc un cadru suport pentru sprijin la mers care este calea mea către lume, către cunoaștere, către dezvoltare, către învățare și către progres continuu.

Este adevărat, cu pași mai mici, mai diferiți decât ai unei persoane fără dizabilități, pași pe care însă îi fac constant, cu multă determinare, bucurie și entuziasm pentru viață pentru că în ciuda tuturor greutăților prin care trecem cu toții, viața este frumoasă dacă este privită din unghiul care ni se potrivește.

Participarea mea la eveniment

Am așteptat cu mare entuziasm acest webinar și eu și buna mea prietenă româncă plecată în Franța, pe care am invitat-o să participe pentru că știam că este interesată de un job.

Și ea are o dizabilitate locomotoare, dar cu un grad mai mic de limitare fizică.

A fost un subiect inspirat, provocator, care te face să spui vreau și eu, valabil pentru orice persoană cu sau fără dizabilități, apoi poate te face să cazi în capcana gândurilor „îmi doresc dar nu este pentru mine, nu pot, renunț…” însă pentru unii ca mine care au acea mica doză de nebunie și dorință de progres, să experimenteze tot ce este nou, necunoscut și de neatins teoretic și dacă îmi iese e perfect dacă nu, o iau ca pe o experiență din care am învățat ceva pentru că știu tot din experiența personală că:

limitarea este doar în mintea noastră, vine și acel hai măcar să ascult ce se spune și să aflu informații noi pe care să le împărtășesc cu alții care poate au nevoie.

Și după câteva minute, KA-BUM, descoperi cu bucurie că ai avut dreptate în ce privește Webinarul „Cum e să fii stewardesă?”, că ai făcut bine că ai dat de veste și altora și că ai inspirat și pe alții ca măcar să participe și să descoperi împreună cu ceilalți că sunt multe șanse și oportunități de care habar nu aveai și pentru tine cel care ai pornit din start cu gândul… am o dizabilitate și nu voi putea niciodată măcar să mă gândesc la un job de genul.

Unul dintre motto-urile mele care îmi dă curaj este „Niciodată să nu spui niciodată” și îl folosesc mereu când vorbesc, când scriu, oriunde este potrivit ca să mă inspire sau să încurajez și să-i inspir și pe alții.

Impresii despre eveniment

Participarea la WEBINARUL „Cum e să fii stewardesă?” fost o experiență inedită, cu mult dinamism și cu foarte mult entuziasm, captând astfel interesul aproape oricui.

Am aflat informații de calitate din Webinarul despre „Cum e să fii stewardesă?” de la Corina, persoana care a lucrat ca stewardesă, despre cerințe care trebuie să le îndeplinești pentru a putea aplica și am primit cu toții multă încurajare.

Pe lângă informațiile tehnice și povestea frumoasă de viață, nu am putut să nu remarc deschiderea Corinei când am întrebat dacă din experiența ei știe ca o persoană cu dizabilitate locomotoare să fi aplicat vreodată pentru acest tip de job.

Când i-am adresat întrebarea Corinei, mi-a plăcut mult atitudinea și deschiderea ei de a privi dincolo de bariere. A spus da, poți încerca atât tu cât și persoana invitată de tine și chiar dacă nu reușiți, luați-o ca pe o experiență cu care nu se întâlnește toată lumea, indiferent că are o dizabilitate sau nu.

Surprinzător că de data asta nu m-am lovit de acel des întâlnit NU clasic și clișeic pe care îl spun persoanele care nu reușesc să vadă dincolo de dizabilitate.

_____________________________________

Concluzii finale

Mi s-a părut o experiență interesantă pe care trebuie să o abordez cândva atât pentru dezvoltare personală cât și pentru experiența în sine pentru că am aflat că putem aplica și pentru lucrul în aeroport, ceea ce nu am știut și nu m-aș fi gândit niciodată, așa că îți mulțumesc Corina și ție Ami pentru că din nou și din nou se confirmă „Niciodată să nu spui niciodată

Având o dizabilitate locomotoare și eu și prietena mea și toți cei ca noi, trăim încă într-o societate care pune prea multe limitări.

S-a întâmplat de-a lungul timpului chiar și noi să ne punem limite și să gândim Nu, asta nu este pentru mine pentru că nu pot gândire care este valabilă și pentru cei care nu au o dizabilitate.

Nimic mai fals – chiar poți să faci tot ceea ce îți dorești fără să-ți impui vreo barieră mentală.

Ce pot să spun este că webinarul „Cum e să fii stewardesă?” a fost o experiență captivantă, care crește la maximum adrenalina și care apoi te lasă cu o dorință puternică să-ți iei zborul, la propriu și la figurat, în viață.

Îți recomand dacă ești în căutare de oportunități de dezvoltare personală și orientare în carieră, de experiențe inedite, să aplici sau să interacționezi cu persoane care împart aceeași curiozitate pentru nou ca și tine, să vii să ne cunoști la activitățile sociale de la #VATAMSOCIAL.

Cu siguranță că există o legătură directă între descoperirea propriei pasiuni și atingerea potențialului maxim.

Dacă te simți inspirat de aceste rânduri te aștept să te alături evenimentelor care vor urma la Vatams Concept, să ne cunoaștem și să descoperim împreună.

Tu alegi oportunitatea potrivită pentru tine!

O altfel de agenție de marketing! Despre oameni și visurile lor!

Alte proiecte